Běžecké tréninky

Zpět na stránku sport

Zlepšíme Vaší kondici nebo pomůžeme připravit na sportovní výkon. Tréninkový plán sestavíme po společné konzultaci tak, aby jste dosáhli požadovaného reálného cíle.

Individuální tréninky

Kromě skupinových běžeckckých tréninků v rámci projektu Rozběháme Vary nabízím i možnost individuálního přístupu u těch, kteří z nějakých důvodů nechtějí trénovat ve skupině ( třeba z obavy jak vypadají, že běhají pomalu, nevyhovuje jim doba tréninku apod. ) nebo chtějí ucelený tréninkový plán ke konkrétnímu cíli. Individuálně se domluvíme na motivaci, cíli, probereme techniku.

Individuální tréninky můžete rezervovat níže na stránce.

Individuální tréninkové plány

Pro zájemce vytvoříme individuální tréninkové plány.

Pro běžce v Karlovarském kraji máme vytvořený projekt

Rozběháme Vary

Pořádáme společné tréninky v Karlových Varech a Chodově, skupina v současné době čítá více něž 30 pravidelně trénujících běžců.

Pro nezkušené běžce máme zpracován

Manuál běžce

kde se dozví nejdůležitější informace, co dělat před důležitým závodem.

Manuál běžce

Osobní setkání nebo konzultace po SKYPE doplňujeme možností účasti na našich soustředěních, případně setkáním na sportovních akcích v České republice i zahraničí.

Individuální tréninky - rezervace termínů

Individuální tréninky pro začátečníky i pokročilé můžete rezervovat v rezervačním formuláři.

Dvořákovy okruhy

V Karlových Varech občas využíváme k tréninkům a testování tzv. Dvořákův okruh. Okruh v délce 3,4 km v lázeňských lesích využívají celé generace běžců trenéra Oldy Dvořáka. Podle tabulky si podle dosaženého času na jeden nebo dva okruhy dopočítáte průměrné tempo a zjistíte jak jste na tom se svou kondicí.